Skip to content

“... OMDAT JIJ HET VERSCHIL KUNT MAKEN”

Mensen in hun kracht zetten. Zodat ze groeien, uit de verf
komen en worden zoals ze zijn bedoeld. Daarvoor is Kracht van
Verschil op aarde. Een coachingswerkplaats met als motto:
sta je in je kracht, dan maak je het verschil.

streep

GEZINSHUIS

streep_small

Een warm nest is cruciaal voor de vorming van jongeren. Daarom is Kracht van Verschil in 2014 ook een gezinshuis gestart. Met als doel kinderen en jongeren (0-18 jaar) op te vangen en warmte te geven.

Er is veel nood in gezinnen, waardoor jongen levens worden ontwricht. Wij hebben het verlangen om deze jonge mensen te helpen hun kansen en mogelijkheden te ontdekken en te pakken om zo hoopvol de toekomst tegemoet te treden.

gezinshuis

Ons gezinshuis Kracht van Verschil ziet elke jongere als een door God geschapen unieke persoonlijkheid, bedoeld om zich geliefd te weten en zijn of haar talenten te ontdekken en in te zetten. Gezinshuis Kracht van Verschil wil verschillen in jonge mensen bewonderen en benutten en hen leren om verschil te maken in hun leven, zodat ze zelf leren kansen te pakken om tot hun specifieke bestemming te komen in de maatschappij. Op dit moment wonen er 4 kinderen van 9 - 14 jaar in ons gezinshuis.

We leren de kinderen het 'gewone leven' en leren hen de 7 gewoontes aan van Steven Covey. Elke maand staat één gewoonte centraal.

Voorbeeld van een gewoonte: Gewoonte 2: Maak een plan, begin met het einddoel voor ogen.

 

Gezinshuis Kracht van Verschil werkt volgens de werkwijze van Gezinshuis.com en  kan als onderneming inspelen op de schommelingen die de transitie van de jeugdzorg met zich meebrengt.

We willen kinderen een veilige plek bieden. Daarom volgen we jaarlijks opleidingen om in te kunnen spelen op de actualiteit. Ook voldoen we aan het Keurmerk Gezinshuizen. Kinderen hebben 4 maal per jaar gesprek met een vertrouwenspersoon bij het AKJ (Advies en Klachtbureau voor de Jeugdzorg). De klachtenregeling is te vinden op http://www.akj.nl/ouders/klacht/.

Wil je ons ondersteunen?

Dat kan op de volgende manieren:

  • Bid voor ons gezinshuis, dat ons huis gevuld mag zijn met de vrede van God. Dat Jezus Heer mag zijn van ons gezinshuis. Dan is er plek voor iedereen, ongeacht afkomst of achtergrond.
  • Hulp kunnen we altijd gebruiken. Zo hebben we hulp in de tuin, een klusjesman en helpt een vrijwilliger om de de kinderen techniekkennis bij te brengen. Informeer wat jij kan bijdragen!

Download hier de folder van ons gezinshuis.

Bekijk hier ons Privacy Statement.

VRIENDENSTICHTING
streep_small

Om ons werk te ondersteunen en om de gezinshuiskinderen optimale ontplooiingskansen te geven, is een vriendenstichting opgericht. Op de website www.vriendengezinshuiskrachtvanverschil.nl lees je er alles over. Ook kun je sponsor worden. Lees de flyer! . De stichting heeft de ANBI status, je gift is aftrekbaar voor de belastingdienst.

Wil je de handen uit de mouwen steken? Dat kan op twee manieren:

  • Collecte Nationaal Kinderfonds
    Elk jaar organiseert het gezinshuis in samenwerking met de vriendenstichting de collecte van het Nationaal Kinderfonds in Leusden. Door collectant te worden, bouw je rechtstreeks mee aan onze droom.
  • NL doet
    In het voorjaar doen we mee aan NLdoet. In 2018 en 2019 zullen we in twee fases de tuin veranderen in een (be)leef- en ontdektuin.

Collecte Nationaal Kinderfonds

streep_small
Wil jij wat betekenen voor kinderen in de knel in Leusden? Doe dan met ons mee en loop met ons de collecte Nationaal Kinderfonds op 15-20 april 2019.

WIJ DOEN MEE MET NLdoet!

 

WE ZIJN DIT GEZINSHUIS GESTART, OMDAT:

We geloven dat kinderen de toekomst hebben en daarom een
stabiele thuissituatie nodig hebben.
Er groot te kort is aan opvang binnen een gezin.
We als gezin liefde willen geven aan kinderen.
We aan kinderen zonder kans, een kans willen geven.
streepje_contact

NEEM NU CONTACT OP!

Vul onderstaand formulier in of bel 06 42 55 71 54

streepje_contact

twitter_krachtvanverschil     facebook_krachtvanverschil

Kracht van Verschil  /  Arnhemseweg 67  /  3832 GJ LEUSDEN / info@krachtvanverschil.nl
KvK: 32134928  /  Bank NL53 INGB 004 9450 96  /  BTW-nummer: NL001449762B73

Kracht van Verschil
Arnhemseweg 67
3832 GJ LEUSDEN
info@krachtvanverschil.nl

KvK: 32134928
Bank NL53 INGB 004 9450 96
BTW-nummer: NL 1086.73.157.B01

twitter_krachtvanverschil     facebook_krachtvanverschil

Kracht van Verschil

Arnhemseweg 67

3832 GJ LEUSDEN

info@krachtvanverschil.nl

 

KvK: 32134928

Bank NL53 INGB 004 9450 96

BTW-nummer: NL 1086.73.157.B01