Wat we voor je kunnen doen

Intervisie voor leiders die leiden vanuit systemisch bewustzijn

Intervisie voor leiders die leiden vanuit systemisch bewustzijn

Als leider heb jij al een behoorlijke kennis van het systemisch werk. Je hebt een opleiding of een aantal cursussen gevolgd. Je zoekt een plek waar je met andere leiders je verder kunt ontwikkelen op in je systemisch leiderschap. Samen met andere ben je bereid je in te zetten om jezelf kwetsbaar p te stellen en jezelf en andere uit te dagen op zoek te gaan naar de volgende stap in je leerproces.

Opzet
Systemisch werk heeft onderhoud nodig. Omdat we het belangrijk vinden dat de groep niet constant wisselt, willen we er enige continuïteit in hebben. Van de 5 dagen koop je er drie die je verdeeld over de 5 kunt inzetten. Je kunt niet los deelnemen aan één intervisiemiddag, omdat er dan te veel nieuwe mensen aanhaken. Dat doet wat met de ontwikkeling binnen de groep. Je kunt wel meer dan drie bijeenkomsten volgen.

De intervisie is bedoeld voor deelnemers van de opleiding Toekomstgericht Leiderschap, maar ook andere leiders die elders zijn opgeleid of voldoende systemische kennis en ervaring hebben, kunnen deelnemen. Zo hopen we elkaar te blijven inspireren op weg naar veel gezonde organisaties.

 

Voor wie is deze eendaagse training?

Deze dag is dus echt bedoeld voor deelnemers die de opleiding Toekomstgericht Leiderschap hebben gedaan of op een andere manier als leider al kennis en ervaring hebben opgedaan met het systemisch werk. Je wilt samen met andere leiders verder ontwikkelen.

 

Studiebelasting

4 uur per dagdeel

 

Kosten

Voor 3 bijeenkomsten: € 425,- btw vrij, inclusief lunch/catering.

Extra bijeenkomst: € 135,-

Inclusief catering.

 

Data

2022-2023: 3 oktober (HK), 21 november (IP), 13 februari (HK), 17 april (IP), 12 juni (HK).

 

Aantal deelnemers

Deze dag gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen.

 

Trainingsniveau

HBO

 

Trainingslocatie

De Duiker, Hoenderloseweg 10, 7339 GH Ugchelen

Maak het verschil

  • Kracht van Verschil
  • Arnhemseweg 67
  • 3832 GJ LEUSDEN