Training - individueel

Kracht van Verschil Online

Kracht van Verschil Online

Training Sta op en Schitter

Heb jij plezier in het werk dat je doet? Krijg je er energie van? Kun jij jouw talenten er optimaal in kwijt? Heb jij regie en autonomie in je leven en werk? Dan ben je super gezegend!

Kracht van Verschil Online
Kracht van Verschil Online

Deze training is bedoeld voor mensen die daar juist naar op zoek zijn. De training helpt je om die dingen te doen waar je van groeit en bloeit! Je wilt nu echt eens aan de slag om datgene te realiseren waar je innerlijk al zo lang naar verlangt! Gun het jezelf! Een professioneel loopbaanprogramma, in jouw tijd, met begeleiding. Je kunt zelf kiezen welk programma je wilt volgen!

 

Inhoud van de training

Je gaat aan de slag in 25 lessen verdeeld over 5 modules. Je ontdekt hoe jij weer plezier krijgt in je werk en de baan vindt of creëert die bij je past.

De 5 modules zijn:

 1. Wie ben ik? Hoe ben ik gevaren? Wat bepaalt mijn werk en leven? Wat zijn mijn talenten?
 2. Wat kan ik? De regie over mijn persoon en mijn werk. Hoe zet ik mijn talenten in. Waar krijg ik energie van en waarvan niet?
 3. Wat wil ik? Mijn nieuwe toekomst, mijn droombaan dichterbij! Waar word ik blij van? Wat wil ik nu echt met mijn leven?
 4. Hoe bereik ik mijn droom? Wat zou me tegen kunnen houden? Wat heb ik echt nodig om te bereiken wat ik innerlijk al zo lang wil?
 5. Mijn plan. Go with the flow! Je maakt een concreet actieplan om jouw droom te realiseren. Je gaat echt op weg!

Er zijn drie varianten:

 • Basis: Alle lessen, 5 x online coaching 1 uur met andere deelnemers (leren van en met elkaar), lid besloten Facebookgroep, talentenscan, DISC-persoonlijkheidsprofiel.
 • Medium: Alle lessen, 2 x online coaching 1 uur met andere deelnemers (leren van en met elkaar), lid besloten Facebookgroep, talentenscan, DISC-persoonlijkheidsprofiel, 5 x online coaching 1 uur één op één.
 • Full: Alle lessen, 3 x online coaching met andere deelnemers (leren van en met elkaar), lid besloten facebookgroep, talentenscan, DISC-persoonlijkheidsprofiel, 5 x coaching 1,5 uur één op één live met de coach.

Resultaat van de training

Je hebt een prachtig moodboard gemaakt met jouw droom daarop uitgebeeld. Je hebt een krachtig plan, waarin jouw doelen en acties staan beschreven. Je hebt geloof om jouw kwaliteiten op de juiste plek in te zetten. Je hebt energie en bent gefocust je doelen te bereiken. Je weet waar je naar op weg bent of hebt dit gedurende het traject al weten te realiseren.

 

Duur van de training

Gemiddeld 3 – 6 maanden. Jij hebt de regie. Je kunt er ook langer over doen. De trainingspagina staat minimaal 9 maanden voor je open.

Studiebelasting

Dat hangt af van jouw tempo. Wil je het in drie maanden afronden, dan ben je gemiddeld vier uur per week ermee bezig.

Kosten

Deze training heeft zichzelf allang bewezen. Tientallen mensen hebben deze training gevolgd. Gemiddeld scoort de training een 8,5! Nieuw is dat we deze training nu ook online aanbieden.

 • Basis: € 497,-
 • Medium: €997,-
 • Full: €1597,-
  (prijzen exclusief 21% btw)

Maak het verschil

 • Kracht van Verschil
 • Arnhemseweg 67
 • 3832 GJ LEUSDEN