Wat we voor je kunnen doen

Teamontwikkeling & teambuilding

Teamontwikkeling & teambuilding

Draait het niet optimaal binnen jullie team? Dat kan ten koste gaan van het onderlinge vertrouwen, het werkplezier en de kwaliteit van het werk. En daarmee van de kwaliteit van het onderwijs. Hoe nu verder? Ik help met teamontwikkeling & teambuilding. Je leert effectief samenwerken en helder en goed communiceren. Voor teams binnen scholen en zorgorganisaties.

Maatwerk voor jouw team

Hoe de Teamcoaching & teamontwikkeling eruitziet? Dat hangt helemaal af van jullie vraag en doelstellingen. Het kan zijn dat we beginnen met een DISC-analyse. Immers, om beter te kunnen samenwerken dan helpt het enorm als je inzicht hebt in elkaars persoonlijkheidsprofiel. De DISC-analyse geeft een duidelijk beeld van het gedrag, de communicatiestijl, de drijfveren en de motivatie van jou en jouw teamleden. Leg je de profielen op elkaar, dan ontstaat het teamprofiel.

Teamopstellingen

Speelt er meer binnen jullie team? Onvrede, onrust of een conflict? Dan kan een teamopstelling heel nuttig zijn. Zo’n opstelling maakt duidelijk welke posities elk teamlid inneemt. Hieruit ontstaan diepere inzichten over de situatie en het voedt het gesprek hierover.

Missie, visie en kernwaarden opstellen

Hoe krijg je als team of organisatie de neuzen dezelfde kant op? Een goede manier kan zijn om gezamenlijk te werken aan een missie en visie en kernwaarden. Concrete kernwaarden die richting geven voor goede interne samenwerking. Op creatieve wijze gaan we hiermee aan de slag.

Maak het verschil

  • Kracht van Verschil
  • Arnhemseweg 67
  • 3832 GJ LEUSDEN