Wat we voor je kunnen doen

Coachtraject ‘Balans werk-privé’

Coachtraject ‘Balans werk-privé’

 

 

Ben je te veel met je werk bezig, ook als je vrij bent? Of loopt het thuis niet lekker, waardoor je vastloopt op je werk? Dan is de balans tussen werk en privé zoek. Dat kan te maken hebben met een ingrijpende gebeurtenis, maar ook met aangeleerd gedrag. Hoe word je weer baas over jouw eigen tijd en gedachten? Ik help je met het individuele coachtraject ‘Balans werk/privé’.

Symptomen van een verstoorde balans

Iedereen heeft wel eens te maken met een verstoorde werk-privébalans. Omdat je tijdelijk veel moet overwerken. Of omdat er thuis iets gaande is wat meer van jouw aandacht vraagt. Anders wordt het als de balans ingrijpend of voor langere tijd verstoord is. Vanwege een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte of overlijden. Ook timemanagement kan het probleem zijn. Je slaapt slecht, piekert veel en komt niet tot rust. De gevolgen? Neerslachtigheid, irritatie en boosheid. Een burn-out ligt op de loer.

DISC-analyse voor inzicht in jouw persoonlijkheid

Vrijwel altijd neem ik eerst een DISC-analyse af. De vragenlijst geeft inzicht in jouw persoonlijkheidsprofiel. Je krijgt een duidelijk beeld van jouw gedrag, communicatiestijl, drijfveren en motivatie. Werk jij als docent? Dan neem ik de DISC Leer- en Onderwijsstijl van persolog® bij je af. Het profiel maakt duidelijk wie jij bent als persoon én welke stijl van leren en lesgeven jij hebt.

Herstel van jouw identiteit

Misschien volstaat het om je te coachen op basis van de DISC-analyse. Is er meer aan de hand? Dan zoeken we verder. Dieper. Want we hebben allemaal onze levensgeschiedenis, herinneringen en littekens. Die kunnen jouw eigenheid vervormen. Ga jij altijd maar door in je werk? Misschien stelden jouw ouders hoge eisen aan je. Heb jij moeite met bepaalde mensen? Ook dat heeft een oorzaak.

Stap voor stap neem je afscheid van jouw vervormingen. We leggen de pijn op tafel en kijken daar met mildheid naar. We nemen afscheid van de pijn en gaan op zoek naar wat jij wél wilt. Je neemt weer je eigen identiteit aan en je kwaliteiten komen in het licht te staan. Je raakt terug in balans.

Weer terug in balans?

Wil je graag weer terug in balans? Volg de coachtraject ‘Balans Werk/privé’. Je wordt weer de baas over jouw eigen tijd en gedachten en groeit als mens. Stap in je kracht! Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden en mijn aanpak.

 

Maak het verschil

  • Kracht van Verschil
  • Arnhemseweg 67
  • 3832 GJ LEUSDEN