Intervisie - groeien

De Systemische Werkkamer voor Leiders

De Systemische Werkkamer voor Leiders

Je bent opgeleid in het systemisch werk en je wilt graag je systemische kennis en vaardigheden op peil houden of vergroten. Je wilt graag een plek hebben om te oefenen of uit te proberen. Je hebt een casus en wilt die graag inbrengen. Daarvoor is de systemische werkkamer.

De Systemische Werkkamer voor Leiders
De Systemische Werkkamer voor Leiders

 

Intervisie voor leiders die leiden vanuit systemisch bewustzijn

Als leider heb jij al een kennis van het systemisch werk. Je hebt een opleiding of een aantal cursussen gevolgd. Je zoekt een plek waar je met andere leiders je verder kunt ontwikkelen op in je systemisch leiderschap.

Samen met andere ben je bereid je in te zetten om jezelf kwetsbaar op te stellen en jezelf en andere uit te dagen op zoek te gaan naar de volgende stap in het leerproces.

Opzet:

Systemisch werk heeft onderhoud nodig. Omdat we het belangrijk vinden dat de groep niet constant wisselt, willen we er enige continuïteit in hebben.

Elk jaar organiseert Kracht van Verschil twee dagen waarop dit kan via de Systemische Werkkamer. De werkkamer is bedoeld voor deelnemers van de opleiding Toekomstgericht Leiderschap. Ook andere leiders die elders zijn opgeleid of voldoende systemische kennis en ervaring hebben, kunnen deelnemen.

Zo hopen we elkaar te blijven inspireren op weg naar veel gezonde organisaties.

 

Voor wie is deze eendaagse training?

Deze dag is dus echt bedoeld voor deelnemers die de opleiding Toekomstgericht Leiderschap hebben gedaan of op een andere manier als leider al kennis en ervaring hebben opgedaan met het systemisch werk. Je wilt samen met andere leiders verder ontwikkelen.

Studiebelasting:

6 uur per dag

 

Kosten

Bijeenkomst voor één dag: € 275,-. Meld je je aan voor twee dagen dan betaal je 250,- per dag. De dagen zijn vrijgesteld van btw. Catering en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Data:

Maandag 20 november 2023, 10.00 – 16.00 uur
Maandag 18 maart 2024, 10.00 – 16.00 uur

 

Aantal deelnemers:

Deze dag gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

 

Trainingsniveau

HBO

 

Trainingslocatie

Oud Wittenoord, Wittenoordseweg 13, 3927 CE Renswoude.

Maak het verschil

  • Kracht van Verschil
  • Arnhemseweg 67
  • 3832 GJ LEUSDEN